Fotorejuvenáció / tartós bőrfiatalítás

Éveket fiatalodhatsz fájdalom, heg, var nélkül és kezelés után közvetlenül a megszokott napi tevékenység is folytatható. A változás folyamatosan következik be. Kb.: 6 - 8 kezelés szükséges.

-Bőrfiatalítás,

-feszesítés,

-finom ráncok csökkentése,

-tonizálás

A kibocsátott infravörös fényspektrum lehatol az irha mély rétegeibe és újjáalakítja a meglévő kollagénrostokat, másrészt a fibroblaszt sejteket új kollagénrostok előállítására készteti, amelyek kitöltik az üres részeket, ráncokat, ezáltal megújul a bőr rugalmassága és tartása. A bőr vízfelvevő képessége sokszorosára nő, így a kapcsolódó kozmetikai kezelések is hatékonyabbá válnak. 3-4 hetente végezzük . Kúrában ajánlott.

utána: fényvédő használata célszerű

Öregségi foltok, pigmentációs zavarok

A hő- és a fényenergiát a szervezet saját meleninja elnyeli, majd hővé alakítja át, ami a melenin molekulák széteséséhez vezet. Több kezelésből álló kúra esetén a foltok halványulnak,majd teljesen eltünnek.

Aknés, gyulladt arcbőr kezelése

Akné akkor keletkezik, ha a szőrtüsző nyílása valamely okból elzáródik és nem tud önmagától kitisztulni. A bennragadt szennyeződésben lévő baktériumok a zárt térben intenzívebben kezdenek el szaporodni, miközben a szervezet saját immunrendszere megpróbálja leküzdeni őket -ebből fertőzés, gyulladás alakul ki. Amíg a bakteriális aktivitás tart, a gyulladás fennmarad és ezzel elterjednek az aknék is. A PhotonJet géppel az aknék jól kezelhetők a fototermolizis során az elnyelődő széles spektrumú intenzív fény oxigén atomokat szabadít fel. Ez a gázállapot-változás pusztító hatással van a baktériumokra így a gép rekord sebességgel, hatásosan küzdik le a gyulladásokat. Kizárólag baktériumokra korlátozódik és semmilyen károsító hatással nincs a környező szövetekre.

Rosacea kezelése

A bevitt fényenergiát a vörös vértestekben lévő hemoglobin elnyeli. A felszabaduló energia megbontja a lerakódás szerkezetét, mozgásba hozza a vértestecskéket, amelyek elveszítik összetartásukat és a véráramba visszakerülve az elszíneződés fokozatosan eltűnik.

Keleti SPA LIFTNG arcmasszázs

- A hagyományos nyugati masszázselemeken túlmutató lifting arcmasszázs technikát, keleti fogásokkal, koncentrált pontfogásokkal különleges relax élményt és az izmok rugalmasságának fokozását adja.

- 1 órás feszesítő lifting masszázs kezelés ( kb 15 perc előkészítés és befejezés, kb 30 perc masszázs + 15 perc Jade-görgő masszázs )

- Ezt a mélyreható masszázst az emberi arc izmaira fejlesztették ki ami  egy életen át változik.

Az arcon ráncok formájában mély nyomot hagy az öröm, a bánat, a stressz, az aggódás --->Ennek többek között az az oka, hogy az izomzat megfeszül, mivel az arckifejezések egyoldalúan túldolgoztatják az izmokat.

Ez a  speciális lifting masszázs arra jó, hogy a mozdulatok mélyen a bőrbe és az izomzatba hatoljanak, ezáltal ellazulnak az izmok, stimulálódnak a szövetek, fokozódik a vérkeringés, segítik a hatóanyagok felszívódását a bőrben.

Így megtörténik a mélyizomzat relaxációja, az arcvonalak kitisztulnak, csökkennek a ráncok, kisimultabb és ragyogóbb lesz a bőr.

Luxus Arany Kezelés: 45+

A több ezer éves múltra visszatekintő aranykezelés már Kleopátra szépítő rituáléjának is alkotóeleme volt. Mivel az arany háromszor annyi vizet képes megkötni, mint más egyéb hatóanyagok, így lehetséges, hogy már az első kezelés után is szemmel látható eredményt érhetünk el; bőrünk fényesebbé, hidratáltabbá, feltöltöttebbé válik. kezdődő mimikai rácok ellen is ajánlott

-Arany kezelés fajtái: szemránc-,kis-,nagy-,mezoterápiás kezelések. hideg-meleg arcvasalás,HIDEGFÉNYŰ LÁMPA-Tű nélkül-Hyaluronsavas

Botoxos kezelés (Tű nélkül): 50+

Az argireline extra hatékonyságú ránctalanító, a Botox kozmetikai alternatívája,a leghatékonyabb fájdalommentes fegyver a szarkalábak,redők és ráncok ellen.

A 6 aminosavból álló fehérjelánc (acetyl hexapeptid-3) gátolja az idegsejt és a mimikai izmok összehúzódásához szükséges ingerület átvitelét,ezáltal csökkenti a mimikai ráncok mélységét és hatásos az újonnan kialakuló ráncok ellen is.

Komplex kezelési rendszer érett, lazatónusú, ráncos bőrre vagy mimikai ráncokkal küzdő fiatalabb bőrre melynek Célja: a ráncok mélységének csökkentése, mimikai ráncok megszűntetése, ráncok kialakulásának megelőzése elektrokozmetikai gépekkel vagy anélkül.

-Botox Kezelések fajtái: szemránc-,kis-,nagy-,mezoterápiás kezelések. Hideg-meleg arcvasalás,HIDEGFÉNYŰ LÁMPA-Tű nélkül-Hyaluronsavas

Kollagén Kezelés: 35+

A készítményekben tengeri rákokból nyert kitozan található, melynek ugyanolyan hatásai vannak, mint a fiatal szarvasmarha bőréből nyert kollagénnek. A kitozan egy féligáteresztő filmréteget képez, azaz a bőrt kiadósan hidratálja és megőrzi nedvességtartalmát, ami lifting effektusban nyilvánul meg. Kiadós bőrtápláló és hidratáló kezelés az érett és egyben száraz, fáradt bőr ápolására. A bőrnek visszaadja energiáját és elsimítja a ráncait.

Kollagén Kezelések fajtái: szemránc-,kis-,nagy-,mezoterápiás kezelések, Hideg-meleg arcvasalás,HIDEGFÉNYŰ LÁMPA-Tű nélkül-Hyaluronsavas

3 Peptides kezelés: 40+

A bőr fiatalságának forrása

A peptidek biokémiai folyamata TULAJDONSÁG ÉS FELHASZNÁLÁS - a peptidek csökkentik a mimikai izomösszehúzódásoknál kialakult ráncok mélységét, főleg a homlokon és a szemkörnyéken - a peptidek a botulotoxin biztonságosabb, kevésbé költséges és gyengédebb változata, amely ugyanazon folyamatokat befolyásolja

parabén, kőolajszármazék- és színezékmentes termékek

3 Peptides Kezelések fajtái: szemránc-,kis-,nagy-,mezoterápiás kezelések, Hideg-meleg arcvasalás,HIDEGFÉNYŰ LÁMPA-Tű nélkül-Hyaluronsavas

Normál kezelés:

Mindenkinek ajánlott. a bőr ápoltságának fenntartása a legfontosabb a számunkra.

Normál Kezelések fajtái: kis-,nagy kezelések, Hideg-meleg arcvasalás

Tini kezelés: -18

tizenévesek körében gyakran alakul ki hormonális zavar, ami a bőr átmeneti zsírosságához vezethet. Ilyenkor érdemes rendszeresen kitisztíttatni az arcbőrt, hiszen akkor megakadályozzuk az újabb, illetve súlyosabb aknék kialakulását. A tinédzsereket - akár kezelésről, akárcsak tanácsadásról legyen szó - ugyanolyan komolyan vesszük, mint a felnőtt Vendégeket.

A kezelés alapos tisztítással kezdődik, majd arcradírozással eltávolítják az elhalt hámsejteket és szennyeződéseket, mindezzel felszabadítva a pórusokat. Ezután tonizálás következik, majd gőzöléssel felpuhítják a bőrt, majd következik maga az arctisztítás, amikor megszabadítják bőrödet a felesleges faggyútól, mitesszerektől, pattanásoktól, majd kitisztítják a pórusokat, és lefertőtlenítik a kezelt területet. Ezután egy pórusösszehúzó, fertőtlenítő pakolás nyugtatja meg az enyhén kipirosodott bőrt.

Kezelésekről általában:

Nagykezelés: tej+peeling+tonik+masszázs+gőz+fertőtlenítés+összehúzó pakolás+táplálópakolás+ultrahang+tonik+nappali krém

Kiskezelés: tej+peeling+tonik+masszázs+táplálópakolás+ultrahang+tonik+nappali krém

Szemkezelés:tej+peeling+tonik+táplálópakolás+ultrahang+szemmaszk+tonik+szemránckrém

Elektrokozmetika: ultrahang,vió,bőrcsiszolás, Hideg-meleg arcvasalás, vizeshámlasztás, mezoterápia,photoionic,HIDEGFÉNYŰ LÁMPA-Tű nélkül-Hyaluronsavas(bővebben elektrokozmetika menü pont alatt)

RÁNCKEZELÉS ÉS FOLTHALVÁNYÍTÁS KOMPROMOSSZUMOK NÉLKÜL

Javallot:

-tisztátlan, szeboreás, aknés bőr

- Rosacea (kezdetleges)

-anti aging Arcfiatalítás

AHA KEZELÉS:

-felületi , finom ráncok kezelése

-bőrszerkezet megerősítése, kollagén termelés fokozása

-depigmentált bőr kezelése

- fiatalkori szeplő

-terhességifolt

-akné helyén kialakult depigmentáció

-fénytelen,fakó, élettelen vőr kezelése

-napkárosodott bőr kezelése

-dohányos bőr kezelése

-szeborreás bőr kezelése

-érdes, megvastagodott bőr kezelése

+ VITA WHITE KEZELÉS:

- befolyásolja a fényvédelmet

-melanintermelés szabályzó

-antioxidáns

- Melanin elszontelenítese

-gyulladás csökkentése

--> a kezelések teljes időtartamát a probléma típusa és súlyossága határozza meg:

- 5-8 kezelés

- 1-2 hetenente

- 1 kúrát 6-12 havonta lehet ismételni

Bejelentkezni: 06705410921

Kérem, várjon... Kérlek, várj..