Környezet

A kozmetika relaxációra is szolgál, így szeretnék megkérni minden kedves vendégemet, hogy a mobiltelefon használatát mellőzni szíveskedjetek. A zavartalan környezet biztosításában való együttműködését nagyra értékelem.

  • Károkozás, baleset

Ez egy ritka kényes téma, mégis fontos megemlíteni. Történhetnek véletlen balesetek a szalonban, amikor a Vendég vagy kísérője kárt okoz a berendezésben, tárgyakban. Ennek költségét a Vendég köteles megtéríteni a szalon tulajdonosa felé.

  • Egészség

Egészséged fontos számomra, így megkérnélek, hogy a szalonba való első érkezésed alkalmával töltsd ki az egészségi állapotodat felmérő kérdőívet. Amennyiben a jövőben az egészségedben változás állna be, kérlek, hogy jelezd számomra, illetve javaslom, hogy konzultálj kezelőorvosoddal, mielőtt újabb időpontot egyeztetnél hozzám. Adataidat szigorúan bizalmasan kezelem.

  • Szalonviselet

Szalon kezeléseink során törölköző, és egyszer használatos fehérnemű is biztosított. Annyira vetkőzzön le, amennyire még kényelmesen érzi magát. A kezelés ideje alatt Ön komfortosan be lesz takarva, mindössze az éppen kezelés alatt levő testrész lesz felfedve.

  • Dohányzás És Alkohol

A Szalon területén a dohányzás és alkohol fogyasztása szigorúan tilos! Amennyiben lehetséges, a kezelések előtt már 1-2 órával se fogyasszon alkoholt.

  • Ajándékutalvány

Bármely kozmetikai kezelésünkre kiállítható ajándékutalvány. További információért kérjük érdeklődj telefonon, sms-ben, vagy e-mail-ben.

Kérem, várjon... Kérlek, várj..