Üdvözlöljük a mirella kozmetika honlapján!

Kedves Vendégek, Bejelentkezni kizárólag üzenetben lehet (e-mail,messenger, what's up,.... névvel együtt. Köszönöm szépen a megértéseteket.

Erdősi Mirella vagyok, MESTER kozmetikus, sminkes, sminktetováló és műszempilla építő, piercer.


 2009 óta gyakorolom a szakmám, 2018. október 9-én megszerezten a Mester címet is.,
 2018. 11. 07.új helyen a Hőflányi utca 10/16. szám alatt, a Mirella kozmetikában Várom régi és új vendégeimet. Hamarosan új néven: Mirella Beauty Box.
 Küldetésem, hogy vendégeimet szebbé, boldogabbá és vonzóbbá tegyem és mindenekelőtt igényeiket és kéréseiket kielégítsem, hogy mindig bizalommal forduljanak hozzám.
 Úgy gondolom, hogy munkám során elengedhetetlen a folyamatos képzés, önképzés, ezért amikor csak tehetem, különböző tanfolyamokon veszek részt.
 Meggyőződésem, hogy a mai világban az ápoltságot, a jó megjelenést nem csak értékelik, hanem elvárják is a nőktől, férfiaktól. Megjelenésünk befolyásolja közérzetünket, magabiztossá tesz bennünket a magánéletben, a munkában és a társasági életben.
 Az általam használt kozmetikumok - SOLANIE - professzionális kozmetikai gyártó cégektől származnak. Több évtizedes eredményes és szisztematikus kutatások, speciális laboratóriumi fejlesztések steril, teljes körű, optimális gyógyszerészeti követelményeken alapuló gyártástechnológiával és az ehhez kapcsolódó minőségellenőrzésekkel biztosítják a termékek magas minőségét.

2022 - ben született egy kis fiam, aki néha bent szokott lenni velem.

Köszönöm szépen Mirella

Kérem, várjon... Kérlek, várj..