Üdvözlöljük a mirella kozmetika honlapján!

Erdősi Mirella vagyok, MESTERkozmetikus, SMINKES, SMINKTETOVÁLÓ, 3D műszempilla építő, piercer.

2009 óta gyakorlom a hivatásomat, 2018.10.09.-én megkaptam a MESTER képesítést,

2018. November 7- től új helyen, Sopron Hőflányi utca 10/16 szám alatt található MIRELLA KOZMETIKÁBAN várom régi és új klienseimet. Hamarosan új névvel: Mirella Beauty Box.

Küldetésemnek tekintem, hogy a kedves vendégeimet szebbé, boldogabbá, vonzóbbá tegyem és mindenekelőtt, hogy az igényeiket, kéréseiket kielégítsem, hogy mindig bizalommal forduljanak hozzám.

Úgy gondolom, hogy a szakmámban elengedhetetlen a folyamatos tanulás, önképzés, ezért rengeteg továbbképző tanfolyamon vettem és veszek részt, amikor csak tehetem.

Meggyőződésem, hogy az ápoltság, a jó megjelenés a mai világban nem csak érték, de elvárás is, mind a nőkkel, mind a férfiakkal szemben. A tökéletes külsőnk pozitívan befolyásolja közérzetünket, ezáltal magabiztossá tesz bennünket a magánéletünkben, a munkahelyünkön és a társasági életünkben is.

Az általam használt  kozmetikum - SOLANIE -  vezető professzionális kozmetikumokat gyártó cégtől származik. A minőséget a több évtizedes eredményes és szisztematikus kutatás, a különleges laboratóriumi fejlesztés az optimális gyógyszerészeti követelményeknek megfelelő teljesen steril, zárt rendszerben történő gyártástechnológia, és az ezekhez kapcsolódó magas minőség ellenőrzés biztosítja.

Kérem, várjon... Kérlek, várj..