SZEMPILLA LIFTING

A szempilla lifting Amerikában és Nyugat-Európában egy nagyon keresett szolgáltatás, mely Magyarországon még csak néhány helyen elérhető. Az eljárás lényege, hogy a vendég SAJÁT PILLÁJÁT EMELJÜK MEG ÉS ÍVELJÜK. A tőtől emelt pilla optikailag nyitja a szemet, a szemöldök irányában történő ívelés (göndörítés) hosszabbnak mutatja a szempillákat. Különösen látványos megoldást nyújt egyenes pillák vagy megereszkedett szemhéjak esetén. Tartóssága 4-6 hét. A liftingezett pilla spirálozható, olajos szemfesték eltávolítóval is tisztítható, nem árt neki a víz és a gőz.

Szemben a műszempillával nincs mesterséges hatása, a szempillákat nem töri és károsítja. A szempilla dauerrel összehasonlítva a dauer csak a pillák végét göndöríti, amelytől a pillák nem tűnnek hosszabbnak, sőt, sokszor inkább rövidebbnek és kesze-kuszának.

A szempilla lifting nagyjából egy órát vesz igénybe, mialatt a vendég csukott szemmel, kényelmesen fekszik. Az alkalmazott anyagok kevésbé irritatívak, mint a műszempilla ragasztó, vagy a dauer. Az általunk használt balzsam még ápolja, fényesebbé is teszi a saját szempillákat. A liftingelt pillát 24-48 óráig kímélni érdemes a tartósság érdekében, tartózkodni a vizes lemosástól, krémektől, szempilla spirál használatától.

Az így kezelt pilla szépsége elsősorban szempilla spirállal mutatható meg, ezért elsősorban azoknak a vendégeinknek ajánljuk, akik rendszeresen használnak spirált. Így a végeredmény gyönyörű, hosszabb, íves, látványos pillák, és nyitott, elvarázsoló tekintet!

Kinek ajánljuk a szempilla liftinget?

Akik szeretnének hosszabbnak látszó, ívelt szempillát.

Akiknek egyenes szempillájuk van, és emiatt lényegesen rövidebbnek, sőt, néha nem létezőnek tűnnek a pilláik.

Akiknek keskenyebb, vagy mandula formájú szemük van.

Akiknek lelógó szemhéjuk miatt nem nagyon látszanak a szempilláik.

Akik a 3 D szempilla helyett keresnek egy alternatív, természetesebb, és költségkímélőbb megoldást.

Akiknek nem volt tartós a 3D szempillájuk.

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogyha valakinek színtelen, őszülő pillája van, vagy nagyon gyér és vékony szálú, akkor a liftingezett pilla sem látszik. Ezért ilyenkor feltétlenül javasoljuk a szempilla spirál használatát is az eredmény láthatóvá tételéhez.

Szempilla dauer

Más néven tartós szempilla göndörítés egy természetes hatású, mégis látványos megoldás a tekintet kiemelésére azoknak, akik nem kedvelik, vagy nem viselhetik a 3D pillákat. A rövid vagy egyenes pillákra a szempilla dauer a megoldás, ami hosszantartó, csodálatos ívet ad a szempilláknak, ezzel téve még kifejezőbbé a pillantást akár 6 héten át.

A Refectocil szempilla dauer tartós eredményt garantál, gyengéden formázza, kollagén és cisztein tartalmánál fogva pedig táplálja és védi a szempillákat. A kezelés során a pillák nem sérülnek, ápolt és dús hatást keltenek a hatóanyagoknak köszönhetően.

A különböző méretű roller applikátorok segítségével bármilyen hosszúságú és sűrűségű szempilla esetén alkalmazható. Igénytől függően természetesen ívelt vagy extra göndör pillák egyaránt készíthetőek.

Lépései

  • Alaposan megtisztítjuk a szempillákat a smink maradványoktól és a szennyeződésektől
  • Letakarjuk az alsó szempillasort, nehogy azt is felfelé göndörítsük
  • Kiválasztjuk a szempilla hosszának megfelelő méretű rollert (S, M, L, XL)
  • Ráhelyezzük a szempillákat a rollerre, bekenjük dauer zselével, majd várunk 15 percet
  • Letöröljük a dauer zselét, és bekenjük a pillákat fixáló zselével, amit 10 percig rajtahagyunk
  • Letöröljük a szempillákról a fixáló maradványait, és eltávolítjuk a rollert a pillákról

Utána rögtön használható tetszés szerinti szempillaspirál, tartós szempillafestés és 3D szempilla-hosszabbítás.

A látványosabb hatás elérése érdekében, érdemes utána tartós festést is alkalmazni.

Dauer utáni teendők

Semmilyen szabályt nem kell utána betartani, lehet vele uszodába, szaunába menni, sportolni, bármilyen szempillaspirált és egyéb sminkeszközt használni.

Kérem, várjon... Kérlek, várj..