Tincses:

A tincses műszempilla, más néven dúsító pilla tincsei 5-6 szál műszempilla összecsomózásából alakulnak ki. Ezeket a tincseket speciális ragasztóval rögzítjük a saját szempillák tövéhez. Egy szemre kb. 10-20 tincset lehet felhelyezni.

A felhelyezéshez használt ragasztó bőrbarát, egyáltalán nem vagy csak nagyon ritkán okoz enyhe irritációt. Több különböző méretben létezik(S, M, L). Tartóssága általában 1-2 hét. Ragasztótól függően vízzel, vagy oldószerrel távolítható el. Dörzsölni tilos!

A tincses műszempilla hordható a mindennapokban, de alkalomra is kiváló.

Szálas Műszempilla

Érzéki és szexi tekintet tartós 1D szempilla-hosszabbítással

Ez egy forradalmian új műszempilla rendszer, amely egyre nagyobb teret hódít , amit előnyös tulajdonságai tesznek lehetővé. Megjelenése teljesen természetes, viselete nagyon kényelmes, súlytalan, tartós, akár 1-1.5 hónapig is tart, és nem roncsolja a saját szempillákat. A 1D műszempilla használatával hosszabb, sűrűbb és vastagabb hatást érhetünk el, amely csodálatosan kiemeli a tekintetet.

A siker titka

A 3D műszempilla jelentős előnyökkel rendelkezik az eddig elterjedt tincses szempillákkal szemben. Sikerének legfontosabb titka, hogy viselőjének nem kell változtatnia szokásos életvitelén, sportolhat, zuhanyozhat, szaunázhat, kényelmesen aludhat vele. Teljesen természetes hatású. A 1D műszempilla illesztése láthatatlan, akár férfiak is hordhatják. Viselete kényelmes, súlytalan, egyáltalán nem érezhető. A 1D szempilla ragasztója nem roncsolja az eredeti szempillákat.

1D Szempilla-hosszabbítás technikája

Az eredetihez megtévesztésig hasonlító 1D szálak egyenként kerülnek felragasztásra az eredeti szempilla szálakhoz, egy rugalmas, súlytalan, orvosi minőségű ragasztóval. A 1D ragasztó olyan erősen tapad az eredeti szempillákhoz, hogy csak a természetes szempilla cserélődéssel, az eredetivel együtt hullik ki, ezáltal 1-1.5 hónapig is tart. Körülbelül 200-300 szál kerül felhelyezésre szemenként kb.1-1.5 óra alatt

ÚJDONSÁG!!! VOLUMEN SZEMPILLA (2D-3D-4D-5D-6D)

Legyél az elsők között, aki valódi VOLUMEN SZEMPILLÁT hord! (2D-3D-4D-5D-6D)

Folyamatosan járok szempilla hosszabbítási tanfolyamokra, ahol megtanítják az új szempillaépítő technikákat.

3D műszempilla, 4D műszempilla elnevezés már a múlt.

A régi 3D-4D elnevezésű szempillák ma már feledésbe merültek.

Nagyon sok új műszempilla, műszempillahosszabbítási, műszempilla ragasztási technika létezik.

Betekintést szeretnék nyújtani neked a műszempillák, szempilla hosszabbítás világába.

Elmagyarázom a műszempillák, szempilla hosszabbítási D-k világát, szempilla hosszabbítási különbségeket.

  • 1D Klasszikus szempilla hosszabbítás 1:1,

RÉGI 3D Műszempilla

1db saját szempillára 1db műszempillát helyezek fel, ezzel a szempilla építési eljárással kb. 200-250 db műszempillát ragasztok fel.

Kb. 1-1,5 óra

  • 2D Duplázási szempilla hosszabbító technika 2:1,

1 db saját szempillára 2db saját szempillát helyezek fel, ezzel a szempillahosszabbító technikával kb. 400-450 db vékonyított szempillát helyezek fel.

Kb. 1.5-2 óra

  • 3D Triplázási szempilla hosszabbító technika, Volume Lashes dúsító szempilla technika 3:1,

1db saját szempillára 3db műszempillát ragasztok fel, ezzel a szempillahosszabbító technikával már látványosa hatás érhető el a kb. 600-650 db vékonyított műszempillát ragasztok.

Kb.2-2.5 óra

  • 4D Volume Lashes Szempilla hosszabbítási technika 4:1,

1db saját szempillára ragasztok 4db könnyű, puha, szépen ívelt, vékonyított fekete műszempillát. Ez a szempilla technika nagyon látványos és dús, pihe puha szempillát eredményez

Kb. 2.5-3óra

  • 5D Volume Lashes Szempilla Hosszabbítási technika 5:1,

1db saját szempillára 5db könyített, fekete, puha műszempillát ragasztok. Ezt a fajta szempilla hosszabbítási eljárást azoknak ajánlom, akik szeretik a látványos szempillákat és nem félnek megmutatni a nagyvilágnak is !

Kb 3-3.5 óra

  • 6D Volume Lashes Szempilla Építési eljárás 6:1,

1db saját szempillára 6db vékonyított, puha szempillát ragasztok. Ez a fajta Extrem Szempilla ragasztási technika nagyon látványos mind viselője mind a külvilág számára is.

Kb 3.5-4 óra

Kinek ajánljuk?

Mindenkinek, aki szépségét tekintete kiemelésével tovább szeretné fokozni.

Mindenkinek, aki szeretne, dúsabb, hosszabb, ívesebb szempillákat.

Mindenkinek, aki szeretne szép lenni már ébredéskor.

Mindenkinek, aki nem akar változtatni szokásos életvitelén, és nem akar alkalmazkodni a hagyományos, kényelmetlen műszempilla viseléséhez.

Mindenkinek, akinek nincs ideje, vagy kedve folyamatosan sminkjével foglalkozni.

Mindenkinek, akit bosszant, ha szempillafestéke elkenődik a nap során.

Milyet válasszak?

3D műszempilla  különböző hosszúságban és vastagságban válastható, az egészen rövid 8 mm hossztól a 17 mm extra hosszú műszempilláig. Természetes hatású, vastag és extra vastag szempilla szálak közül válogathatunk, és a feketén kívül további  színekben( fehér, sárga,narancssárga, pink, piros, zöld, kék, barna illetve csillámos(ezüst,arany) választhatóak. A hossz és a vastagság kiválasztását a vendég eredeti szempillái és a kívánt hatás együttesen határozza meg.

Szakszerű Műszempilla eltávolítás, leoldás technológiája

A legmegfelelőbb erre a célra, a tincses műszempilla ragasztóhoz kifejlesztett ragasztó eltávolító, oldószer.

Egy fültisztító pálcikát átitatunk az oldószerrel, majd csukott szem mellett óvatosan dörzsölgetjük addig, amíg a tincsek leválnak.

Az oldószerek oldási ideje különböző, általában 1-2 perc alatt már az összes tincs eltávolítható.

Az eltávolítás után nedves vattakoronggal távolítsuk el az oldószer maradványokat a tincses szempilláinkról.

Kérem, várjon... Kérlek, várj..