0. HIDEGFÉNYŰ LÁMPA-Tű nélkül-Hyaluronsavas AJAKFELTÖLTÉS:

Speciális ajakfeszesítő kezelés:

Nagyon kevés kozmetikai szalon palettáján található meg!

Hyaluronsav:

a kötőszöveti alapállomány igen fontos alkotó része. A kezeléshez használt MezoHyaluron molekula szerkezetében eltér el az un. Hyaluronsavtól, mert ez egy nagy molekulájú (szénhidrát), melynek vízmegkötő képessége jelentős. 1 g Hyaluron 1 liter vizet képes megkötni,

▪ a kötőszöveti „öregedés” jelentős mértékben függ a Hyaluronsav termelődési képességünk fokozatos csökkenésétől (21. életévet követően fokozatosan, a változó korral rohamosan csökken),

▪ a Hyaluronsav lebomlása nagyon gyors, 3-4 hét.

Tehát a kozmetika örök nagy kérdéseinek egyike:

a. Hogyan tudjuk fokozni a termelődést?

b. Hogyan lassíthatjuk a lebomlást?

c. Hogyan tudunk a pótlásról gondoskodni?

A Weyergans High-Care Cosmetics e tiszta világos logika mentén alakította ki termékeit. Tudjuk azt, hogy a krémeinkben található (szintetikus, laboratóriumi eljárással előállított – allergia kizárva.) Hyaluronsavak a felületi vízhiány kezelésére kitűnően alkalmasak.

A komoly eredmény eléréséhez pedig nélkülözhetetlenek a fizikális hatások is, úgymint: ultrahang, mesoterápia, vagy a most bemutatott speciális „hidegfény-terápia”.

A kezelés menete:

A kezelést az ajakpíren és a felső és alsó ajkak körüli ráncos területen ajánlatos végezni.

Első lépés: megfelelő tisztítás (Soft-Peeling, SPA Cleansing Pads) → ezután spatulával fölvisszük a kb. 1,5 ml mennyiségű meso-hyaluronsavat → majd 5 percen át lassan a kezelt felület fölött a lámpát folyamatosan mozgatva „belámpázzuk”.

Ami lejátszódik:

A hideg-fényű lámpa fénye megváltoztatja a Hyaluronsav molekulaszerkezetét (feldarabolja) ezáltal bejut a bőrbe, majd a molekulák újra kötésbe lépve egymással elvégzik feladatukat, növelik a vízmegkötést, teltebbé, dúsabbá teszik az ajkakat, az ajak fölötti ráncokat kisimítják.

Miért ajánljuk a számodra ?

- bármilyen kozmetikai kezeléshez társítható (arc, test),

- már egy kezelésnek is látványos, meggyőző a hatása

- kúrában (5+1-ingyen alkalom) javasoljuk

- heti 2-3 alkalommal végezzük a kezelést

-1 kezelés kb 20 perc

Kérdése van?

Forduljon hozzám bizalommal!

1.Vió:

A vio kezelés hatására az erek kitágulnak a bőr lokális vérellátása javul. A sejtek tápanyagellátása fokozódik és az építő, regeneráló folyamatok kerülnek előtérbe. A keletkező ózon kiválóan alkalmazható a kezelés utáni fertőtlenítésre, összehúzásra, vagy a faggyúmirigyek túlműködésének beszabályozására. Enyhe szárító hatása miatt látványosan javítja az olajos Szeborreás bőr állapotát.

2. Ultrahang:

Az ultrahangos kozmetikai kezelés, bármely bőrtípus esetén alkalmazható, de az adott bőrtípusnak megfelelő hatóanyaggal történik.

A kezelés előnye, hogy az ultrahang eléri a bőr mélyebb rétegeit is, ahová képesek bejutni a kezelés során célzottan használt hatóanyagok, zsírban oldódó vitaminok, a bőr számára fontos zsírok.

A bőr mélyebb rétegeibe bevitt hatóanyagok elérik az új bőrsejteket és a hatást később is, valamint hosszú távon fejti ki.  Az ultrahangos kezelés eredményeképp a bőr frissebb, fiatalosabb lesz. Hatása a ráncos bőrre jótékony, a kialakuló ráncok képződését lassítja.  A bőr nedvességét kozmetikai úton pótolni lehet, hogy a bőr ismét friss és üde legyen.

3. Hideg-meleg arcvasaló:

A fáradt és igénybevett bőr új energiával telítődik,stresszmentessé és élettelivé válik.A hideg-meleg vasaló megfiatalítja a sejteket,regenerálja az öregedés jeleit. Már az első alkalom után látható az eredmény.

Meleg bőrvasalás: A testhőmérsékletnél magasabb 40-42°C-os hőmérséklet hatására a vérerek áteresztőképessége javul a sejtek tápanyag és oxigén ellátása fokozódik. A bőrre felvitt hatóanyagok könnyebben és pontosabban jutnak el a célsejtekhez.

Hideg bőrvasalás: a hidegterápiás kezeléseknél, a megnyitott pórusok lezárhatók, így a bejuttatott hatóanyagok a „hatóanyag csapda” effektusnak köszönhetően a bőrben maradnak és ott tartósan fejthetik ki hatásukat. A hideg ideális továbbá a gyulladt bőrök megnyugtatására, a szem alatti ödémás táskák csökkentésére.

A hideg-meleg vasaló hatásai:

Serkenti az anyagcserét és a vérkeringést

Gyorsítja a hatóanyagbevitelt

A bőr szilárdabb, feszesebb lesz,

Értorna hatására a tágult hajszálerek állapota javul

Mikor ajánlott az arcvasalás?

Ránckezelés,bőrfiatalítás:arc,nyak,dekoltázs,kézfej fiatalítása,az öregedés jeleinek eltüntetésére

4. Hydroabrázio - vizes bőrcsiszolás

Hámlasztás,tisztítás,hidratálásvízsugárral!

Ez a kezelés nem teszi fényérzékennyé a bőrt, ugyanakkor a hagyományos mikrodermabrázió bőrszépítő hatásai érvényesülnek - kíméletesebb módon. Érzékeny bőrre is sikeresen alkalmazható!

Az ultrahang által elporlasztott vízszemcsék megtisztítják, finoman csiszolják a bőrt. Csökkennek a gyulladások,a bőrönmegújító folyamatai beindulnak.

A bőr mélyebb rétegeit erőteljesen hidratálja.

Egyetlen kezeléstől a bőr meghökkentően bársonyos, puha és hidratált lesz!

5.Mikrodermabráziós bőrcsiszolás

A mikrodermabrázióval kezelt bőrfelületen erőteljesebbé válik a bőr saját regenerációs folyamata, a normális, belülről kifelé lejátszódó sejtmegújulási-sejtpótlási folyamatok felgyorsulnak. A szervezet az eltávolított sejteket egy belülről kifelé irányuló folyamattal gyorsított ütemben pótolja új, ép bőrsejtekkel.

Nemcsak a bőr felső, elszarusodott rétegét „csiszolja” le a gép, hanem a kristályokkal mikrofinomságú kis „lyukakat” is üt a bőrbe, ezzel jelentősen megnövelve a bőr átjárhatóságát, így a különböző hatóanyagok könnyebben és mélyre vihetők be a bőr alsó rétegeibe.

6. Tű nélküli mezoterápia

Más néven elektroporáció, egy rádiófrekvencián működő készülék, mellyel hatóanyagcsatornákat nyitunk meg a bőrben.

Hatóanyagaink analitikai tisztaságú készítmények, magas koncentrációjú, steril ampullák. A hatóanyagok akkor fejtik ki hatásukat, ha pontosan oda kerülnek, ahol szükség van rá. Mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a ráncokat.

Fájdalommentes ránckezelés, melyet azoknak ajánlunk, akik nem szeretik a tűs kezeléseket, viszont szeretnének egy gyors, hatékony, látványos javulást. Alkalmazhatjuk arcon, nyakon, dekoltázson és kézfejen.

Javallott:

Mimikai ráncok, narancsbőr, sebhelyek, műtéti hegek, pettyhüdtség kezelésére.

Ellenjavallt:

Bőrbetegségek, fertőzések, gyulladás, daganat, terhesség, szoptatás esetén.

Kérem, várjon... Kérlek, várj..